luni, 4 mai 2009

HUMANS ARE RELATED CLOSELY TO HUMANS


Azi o batranica perversa incerca sa-mi explice sensuri ascunse ale vietii. Ea se gandea la cat de naiva sunt eu, eu ma gandeam la cat de singura e ea, si asa ne-am zambit 10 minute.
Figura altui vecin a luat forma expresiei de milogeala. Oricat de vesel sau trist ar fi, gura are desenul omului care iti cere mereu, ochii sunt ca de caine care cerseste sub masa ta de picnic si umerii intepeniti in aceeasi pozitie de probabil foarte multi ani de zile.
Vreau in tara stapanul inelelor, sau in tara lalelelor sau a cangurilor sau a broastei testoase aducatoare de noroc. Vreau acolo unde oamenii au demnitatea pe care ti-o cumperi cu salariul minim pe economie. Si ghici ce. Vreau sa imi pot lasa masina in parcare, cainele in fata usii, portofelul in buzunar si pe oamenii dragi pe maini responsabile si pricepute. Uite ca nu cer mult.

2 comentarii:

Alex spunea...

Hamuzanta treaba cu "zambetele false", in care fiecare gandeste altceva despre interlocutor desi ambii stiu ca...stiu...ca de fapt sunt falsi. (s-a inteles ceva din ce zisei!?)

Madalina-Claudia Murarescu spunea...

dap