sâmbătă, 9 mai 2009

I'M OFF -DE VORBA CU TOMA - WAY OFF


Da. Chiar ai dreptate. Cateodata te cam saturi sa fii om. Adica, vrei sa mai variezi. Nu ca ar fi rau sa fi om. Dar, daca se poate de ce sa nu explorezi si peretele dinspre nord. Te bagi intr-un plic destinatia pizdialand si te plimbi. Pleci in cautarea unei idei si te intorci cu ea in dinti, hlizindu-te, cam asa cum face Muss cand venim noi de la servici, dupa ce o zi a latrat dupa pisici (el, nu noi). that's what dogs do with their spare time, right?
Vampirizezi prin colturile cele mai ascunse ale personalitatii si de-acolo incepe roller-coaster-ul. Cate idei poate sa iti dea peretele ala imbecil! Nici n-ai fi crezut ca de fapt in colturi sunt niste mici patternuri cu flori care se misca atunci cand te plictisesti - si numai atunci cand te plictisesti, desi esti constient ca de fapt TU nu ai timp sa te plictisesti. Cel putin nu pe tine. Un copac iti face un cadou si gata, totul revine la normal, dupa cateva ore de calatorie, blilet doar dus. Te trezesti intr-o gara, te uiti pe program sa vezi ce trenuri mai urmeaza si weee
Dead-line - LUNI. Note to myself: de scris un scenariu. repede.
PS: in dreptul geamului meu e o jumatate de copac. Nu, nu acelasi care m-a adus inapoi din plimbare. Altul. Cineva l-a taiat si el a inflorit. Acum e plin de frunze dar n-are radacini. Pe bune. O sa-i fac o poza.

Niciun comentariu: