miercuri, 13 mai 2009

MI-AU GRESIT PLANETA. UNDE FAC SI EU O RECLAMATIE?


Da, doamna invatatoare. Sunt aeriana. Sunt de pe alta planeta. Plm. Si ce sa fac acum? Am fost cu o cerere la ambasada planetei mele, acum astept sa ma sune aia. De vreo 22 de ani, asa. Pai nu stiu. Cred ca mai dureaza. Stiti cum e cu birocratia. Credeti ca mie imi convine sa o ard aiurea pe-aici? N-am vorbit pana acum cu nimeni, ca daca tot sunt numai in tranzit... Bine, nu se pune discutia aia cu "Ce mai faci? Esti ok? Stiu cum e. Hai ca mai vorbim.". Aia am invatat-o eu pe de rost mai demult. In rest ar fi ciudat sa vorbesc cu cineva. Ca si cand un gandac de colorado ar vorbi cu un ponei. Asta merge numai in fabule. Si ei se mira ca eu nu pricep, eu nu ma mir ca ei nu pricep si asa trece ziua.
Pai, e cam naspa pe-aici. Nu, nu prea imi place. De fapt singura chestie pe care o avem in comun sunt tigarile. Si mai nimeresc sa stau cu cineva la o tigara in fata secretariatului, la cafea, pe canapea sau in statie. Ne uitam unii la altii si fumam. Eu mai tare de atat nu ma distrez.
Stii ce? Imi inchei in sila si ziua asta. Si mai stii ce? Parca incepe sa aiba logica genocidul.

2 comentarii:

Alex spunea...

:)) Cat hoptimism debordant!

Hey, stii ce? Daca ceva nu e o.k... schimbam.

Si zambeste. Cica ar fi gratis. Sau...hmmm...depinde. Kkt si ASTA depinde!??!

Uite, incercai sa zambesc, m-am uitat in oglinda, ea s-a uitat la mine si m-am deprimat!!! Kkt, deci nu-i gratis a zambi.

FUCK, m-am deprimat.

Te urasc,
PA!

madalina spunea...

Yeah, daca nu e ok schimbam. Pai hai sa schimbam romanii. Pe bune. Pe toti. Luam la schimb olandezii, ca sunt mai faini si am auzit ca merg mult cu bicicleta.
Anyway, azi e o zi mai faina. Am buzunarele pline de ciocolata topita, pixiedust pe degete, e ok.