joi, 16 aprilie 2009

CUI II TREBUIE UN SCENARIST?

Sunt viciosi. Inseala. Se joaca cu mintea oamenilor si ii pun in situatii imposibile. Fumeaza prea mult si beau. Vor prea multa atentie. Vor sa stea singuri. Vor sa citeasca daca ai chef de ei. Se vor centrul atentiei cand ai chef de tine. Se ataseaza mai mult de lucruri decat de oameni si e foarte posibil sa se deprime daca isi pierd scaunul preferat in care scriu dar sa nu observe daca lipsesti trei zile. Ii deranjezi daca ii suni. Sunt mereu sictiriti si te privesc de sus. Nu le place jobul lor si il urasc pe producator. Chiulesc pe motive personale nedefinite. Sunt mereu obositi si se plang de tot felul de chestii care numai pe ei ii deranjeaza. La un moment dat se apuca de yoga, dar nu au rabdare sa stea nemiscati 3 minute. Vor fi singurii din sala de yoga care vor da nerabdatori din picior cand ceilalti mediteaza. Se uita insistent la tine. Nu dau telefoane. Nu raspund la telefoane. Nu ies la chefuri. Au nevoie de prea multe lucruri ca sa se concentreze si or sa-ti reproseze tie ca ii deranjezi. Vor liniste. Vor sa doarma. Nu au rabdare sa manance. Daca reusesc sa respecte dead-line-urile se deprima. Daca nu reusesc sa respecte dead-line-urile se lamenteaza. Divorteaza. Se casatoresc. Fac crize. Sunt nemultumiti. Se plac foarte tare pe ei. Se mira cand lumea nu ii place. Au cel mult o pisica pe care o hraneste altcineva. Vorbesc in ghicitori. Nu se integreaza. Au traume false din copilarie. Povestesc frumos si plastic, dar niciodata cu oameni noi. Nu sunt prietenosi. Sunt urati si asa au fost si in liceu. Se enerveaza daca li se pare ca nu ii asculti. In rest sunt ok.
Doar un producator ne-ar putea suporta.

12 comentarii:

Luci@N spunea...

Excelent!

Madalina-Claudia Murarescu spunea...

:) nici nu apucasem sa incarc poza. Ce mai faci?

o picătură spunea...

interesant. știam eu de ce tot vreau să dau la scenaristică din moment ce mă încadrez în proporție de 90% în descrierea ta :))

în altă ordine de idei, aș dori să te descos puțin (mai mult), când ai timp pt un copil amărât :D și dacă n-ai, măcar c-o întrebare vreau nespus să te deranjez.
didyana252@yahoo.com e mailul meu.

Madalina-Claudia Murarescu spunea...

anytime. te-am adaugat

Anonim spunea...

Esti optimista crezand ca producatorul (finantatorul) suporta toanele cuiva...oricine ar fi el

Luci@N spunea...

vreau sa scriu ceva despre vizualizarea scenariilor,dar cu primavara asta...
bine,multumesc!tu?

Madalina-Claudia Murarescu spunea...

:) tot cu primavara ma lupt si eu. astept articolul.
cat despre producator, true. si nu sunt optimista. ma gandeam ca ar fi bine sa fie asa. cel putin pentru noi. si daca e bine pentru noi o fi bine intr-un final si pentru film. probabil

Alex-Che spunea...

perfect post. cu asta m-ai facut sa te citesc. mersi si succes in tot ceea ce faci :)>-
o sa mai aberez pe aici, prin posturi.

Madalina-Claudia Murarescu spunea...

Hei. Mersi de succes. Atunci, eu o sa mai aberez pe aici prin articole.Poate ne vedem in comunitatea de lume buna la atelier la Arad.
Daca nu, welcome to my humble blog.

ceai de maracini spunea...

Hey! Mi-ar placea si m-ar ajuta daca am schimba cateva vorbe! Te rog! ID ul meu athena_1500@yahoo.com

madalina murarescu spunea...

sure. te-am adaugat

madalina murarescu spunea...

ok. in principiu sunt deschisa la discutii pe scenaristica/film. ID-ul meu e funie_si_sapun. puteti sa ma adaugati whenever dar sa spuneti in cateva vorbe de unde aveti idul