miercuri, 25 martie 2009

AZI DA, PROBABIL MAINE

Vreau sa fac o lupta de gladiatori intre cele doua personalitati ale mele si sa vad ce iese. Nu mi-ar schimba viata chestia asta, dar in functie de cat de buna pot fi cand sunt buna sau de cat de rea pot fi cand sunt rea o va schimba pe a personajelor mele. Toma se bucura de un plot point doi reusit, dar Calin o sa iasa din scena in pp3, netriumfal, adica asa cum a intrat. Promit ca in final sa se lase cu Karma. What? It's my fucking script.
Cat despre Steliana, ma gandeam ca ar fi fost mai ok sa fie personaj secundar sau chiar figuratie. Dar where the fuck is the conflict without the bitch?

4 comentarii:

Anonim spunea...

Eu ti-am zis ca imi place scenariul si m-as uita la film. Calin, pai Calin e Calin. Si tuturor ne place Calin, chiar fara sa vrem. Asa ca nu stiu cat de la fel cum a intrat o sa iasa. O sa cam iasa simpatic. Lumea il simpatizeaza atunci cand in jur avem si un personaj negativ.

Lupta intre gladiatori. Da, si asta e interesanta. Pe asta chiar as vrea s-o vad. Dar cred ca mai dureaza pana incepe violenta

Madalina-Claudia Murarescu spunea...

Mda. Abia astept sa se complice lucrurile.

Luci@N spunea...

Călin,Toma şi Steliana sunt "caracterele"din lucrarea ta de licenţă?

Madalina-Claudia Murarescu spunea...

Nu chiar de licenta. Mai vedem ce fel de personaje sunt :)
In principiu sunt doar o situatie care trebuie sa se dezvolte